Blue SkyResidence

Despre noi

Blue Sky Residence este un proiect unic, gandit pentru confortul si siguranta clientilor. Este o noua comunitate care beneficiaza de arhitectura moderna, de confortul spatiilor generoase, de finisaje de cea mai buna calitate, ultramoderne,

O locuinta sigura si confortabila

Apartamentele din Blue Sky Residence se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat, si dispun de: centrala proprie Immergas si calorifere mari, usi de interior de foarte buna calitate

Finisaje premium

Am ales cu grija toata gama de finisaje interioare, cat si finisajele si dotarile spatiilor comune astfel incat sa te poti bucura inca din prima zi de noua ta locuinta. O locuinta confortabila si nu in ultimul rand sigura, pentru ca siguranta si materialele de calitate reprezinta o preocupare majora pentru dezvoltatorii ansamblului Blue Sky Residence.

Un nou concept

Blue Sky Residence propune astfel un nou concept al locuirii urbane, construit în jurul dorinţei clientului de a obţine acces rapid la toate facilităţile unui stil de viaţă modern.

Cui se adreseaza?

Proiectul se adresează atât tinerilor la început de drum cat si familiilor care doresc o locuinţa modernă la standarde internaţionale de calitate

Acasa din prima clipa

Imbinand spatiul generos si eficient cu materiale si decoratiuni de calitate premium, elemente care confera proprietarului sentimentul unic de "Acasa din prima clipa !".

Dotari de exceptie si design inovator.

Proiectul Blue Sky Residence este dezvoltat de unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania.

Confort 100%
Caliatate 100%
Preturi accesibile 100%
about
24.2

DE CE Blue Sky Residence?

1. Pentru că aici te vei simţi „Acasă din prima clipă!„
2. Pentru că experienţa noastră naţională şi internaţională dobândită în ultimii 25 ani, ne-a provocat să concepem şi să dezvoltăm un proiecte rezidentiale care să ţină cont de solicitările beneficiarilor noştri, provocându-ne să găsim soluţii şi idei, încât să oferim un proiect cu o locaţie excelentă, un proiect cu caracteristici arhitecturale deosebite, un proiect care să ofere un confort şi un stil deviaţă modern, un proiect din care beneficiarii noştri să fie mândri că fac parte.
3. Proiectul imobiliar oferă locatarilor săi conceptul unui stil de viaţă elegant şi confortabil, un stil de viaţă pe care este imposibil să nu ţi-l doreşti. Eleganţă arhitecturală, calitatea şi frumuseţea materialelor folosite cât şi poziţionarea excelentă vin să completeze caracterul deosebit al acestui ansamblu.
4. Pentru că ne adresăm atât tinerilor singuri la început de drum dar si familiilor care doresc o locuinţa modernă la standarde internaţionale de calitate
5. Pentru că încercăm şi de obicei reuşim să găsim soluţii eficiente şi rezonabile, la orice idee propusă de beneficiarii noştri.

 

Arhitectura

Amplasarea distincta a acestui proiect ne-a permis o iluminare naturala optima a apartamentelor si o izolare fonica a spatiului de locuit de traficul rutier.

Echipa de arhitecti care a creat imaginea ansamblului a obtinut o eleganta clasica prin liniile simple si curate si paleta de culori aleasa. Imaginea finala este aceea a unei elegante rafinate, care se incadreaza perfect in zona urbana existenta si iese elegant in evidenta.

Apartamentele au fost concepute sa satisfaca cerinta de spatiu, dar sa si intruneasca toate calitatile pentru eficientizarea costurilor .

Compartimentarea a fost gandita conform ultimelor tendinte in materie de trai urban.